Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu patru mașini! Printre victime, patru copii și șapte adulți! Elicopterul SMURD Constanța, trimis la eveniment, în județul Ialomița (GALERIE FOTO)

ro

22 Apr, 2022 16:20 2143 Marime text
Elicopterul SMURD Constanța, la locul accidentului. Sursa foto - ISU Ialomița
  • Mai multe imagini de la eveniment pot fi accesate în Galeria Foto

Patru copii au fost implicați într-un accident produs în această după-amiază, 22 aprilie 2022, pe raza județului Ialomița, în sprijinul victimelor fiind trimis și elicopterul SMURD Constanța.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, în accident au fost implicate patru autoturisme, în total fiind vorba despre 11 persoane, dintre care șapte adulți și patru copii.

Iată datele remise ZIUA de Constanța de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița:

Astăzi, în jurul orei 13:35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență,, Barbu Catargiu" al județului Ialomița, a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, că pe raza localității Iazu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme și 11 persoane(7 adulți și 4 copii).
Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de  descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit patru echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.
În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime adulte, dintre care una încarcerată. Victima încarcerată, o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Alte două victime(o persoană de sex feminin și una de sex masculin), au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare.
Celelalte șase persoane( doi adulți și patru copii) au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
Cazul a rămas în atenția  autorităților competente pentru cercetări.

Sursa foto: ISU Ialomița

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii