Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu cinci victime la ieșire din localitatea Castelu, spre Constanța!

ro

24 Feb, 2021 09:16 3193 Marime text


În această dimineață, un accident rutier a avut loc la ieșire din Castelu spre Constanța (DN 22C).

Conform primelor date, evenimentul a fost soldat cu cinci victime (bărbați), cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani.

Se pare că două persoane sunt în stare gravă. 
 

În urmă cu puțin timp, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier la ieșire din Castelu spre Constanța. De îndată la fața locului au intervenit următoarele forțe: o autospecială de stingere, descarcerarea grea, un echipaj SMURD C, un echipaj SMURD B și de asemenea o autospecială de transport victime multiple. În sprijin am avut și două ambulanțe din cadrul SAJ. La fața locului au fost evaluate medical și preluate pentru transportul la spital cinci victime, din care două în stare gravă ( toate cinci conștiente). Victimele au fost preluate după cum urmează: două persoane transportate la spital de autospeciala de transport victim multiple, o persoană transportată la spital cu SMURD-ul C, o persoană dusă cu SMURD-ul B și o persoană dusă la spital de echipajul SAJ, transmiet Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.


Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 08.40, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 22C, în localitatea Castelu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 21 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și a unui pasager din autoutilitară, un bărbat, de 42 de ani, și vătămarea corporală ușoară a altor trei persoane, în vârstă de 18, 21, respectiv 35 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii