Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedia dimineţii. Accident rutier grav în Constanţa. Pieton mort. Şoferul a fugit (galerie foto+video)

ro

28 Oct, 2018 05:36 15865 Marime text
Accident rutier grav, în municipiul Constanţa, la intersecţia dintre Şoseaua Mangaliei şi strada Pandurului.
 
Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei.

Pietonul a fost târât câţiva metri buni înainte de a muri.

Tragicul accident a avut loc, ceva mai înainte de trecerea de pietoni, pe sensul de mers dinspre Auchan Constanţa către Gara CFR Constanţa.

Deşi şoferul a fugit de la locul faptei autoturismului care l-a lovit pe pieton i-a rămas numărul de înmatriculare pe şosea.


Poliţia a plecat în cautarea şoferului fugar. Maşina se pare că este un Opel Zafira şi este înmatriculat în judeţul Constanţa.  
 
Mai facem precizarea că decedatul are 22 de ani, este din judetul Tulcea, şi angajat la o unitate militară din Constanţa.

Acestuia, în urma izbiturii, i s-a oprit ceasul fix la 06.10 (ora veche).

Marius Niculescu purtătorul de cvânt al IPJ Constanţa spune că polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului.

UPDATE oficial de la IPJ Constanţa

La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii