Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acccident rutier în județul Ialomița. O mașină s-a răsturnat. Un tânăr a murit. Șoferul era băut

ro

28 Jan, 2020 11:27 1708 Marime text

La data de 28 ianuarie în jurul orei 02:30 s-a produs un accident de circulație între localitățile Vlădeni și Movila, soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, informează IPJ Ialomița. 

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 27 de ani din municipiul Călărași a condus un autoturism pe un drum comunal din direcția Vlădeni către Movila, ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 20 de ani din județul Călărași, pasager al autoturismului, și rănirea unei tinere de 18 ani din municipiul Fetești, pasager al aceluiași autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

 În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.

 În continuare se desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii