Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Tomitană lansează colecția „Martirii creștini de Niculițel în cele mai vechi martirologii”. Cine face parte din Academia Tomitană

ro

02 Jun, 2021 16:55 2025 Marime text


 
  • Evenimentul se va desfășura în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și este prilejuit de sărbătorirea celor 4 sfinți martiri în ziua de vineri, 4 iunie 2021.
Mâine, 03 iunie, de la ora 12.30, în Sala Magna a Palatului Arhiepiscopal din Constanța (str. Arhiepiscopiei, nr. 23), Acad. Prof. Constantin Barbu va lansa colecția de volume „Martirii creștini de Niculițel în cele mai vechi martirologii”.

Evenimentul se va desfășura în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și este prilejuit de sărbătorirea celor 4 sfinți martiri în ziua de vineri, 4 iunie 2021.

Prin documentele publicate și aflate în patrimoniul Academiei Tomitane, colecția evidențiază scrierile primului mileniu creștin. Lansarea de carte este organizată de către Academia Tomitană, în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului.

Cine face parte din Academia Tomitană

Din Academia Tomitană fac parte Arhip. Teodosie Petrescu, prof. Constantin Brabu, prof. Vlad Iustin Tica, și lect. George Daniel Petrov.

Academia Tomitană figurează și în registrul fundațiilor de pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Numărul de înregistrare în Registrul Național al ONG-urilor este 27/B/2020, iar fondatorul acestei asociații este ÎPS Teodosie Petrescu.



Sursa foto: Facebook/ Arhiepiscopia Tomisului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii