Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvent al Academiei Navale, condamnat pentru spălare de bani şi fals material în înscrisuri oficiale

ro

24 Oct, 2015 00:00 1384 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa la jumătatea lunii mai, un bărbat în vârstă de aproape 30 de ani, absolvent al Academiei Navale, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Constanţa.
 
Judecătoarea Mihaela Vlăşceanu i-a aplicat cetăţeanului pedeapsa finală de patru ani şi şase luni de închisoare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform procurorilor, în perioada 2013 - 2015, bărbatul ar fi „falsificat la domiciliul său şi în alte locaţii documente oficiale, respectiv cărţi de identitate, paşapoarte, permise de conducere, documente auto constând în asigurare tip carte verde, certificate de înmatriculare, certificate de inspecţie tehnică şi tichete, în schimbul primirii unor sume de bani, pentru falsificarea unei cărţi de identitate, şi 600 de lei, pentru falsificarea unui permis de conducere“.
 
De menţionat că judecătoarea Mihaela Vlăşceanu a dispus, ieri, tot în prezenta cauză, confiscarea în folosul statului a aproximativ 120 de grame de aur, a sumei de 16.000 de euro, precum şi a mai multor permise de conducere şi paşapoarte false.
 
Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii