Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvent al Academiei Navale, arestat preventiv Petrișor Olteanu, încătuşat pentru spălare de bani şi fals material în înscrisuri oficiale

ro

27 Mar, 2015 00:00 2111 Marime text
Petrișor Olteanu a fost încătuşat ca urmare a cererii depuse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Acesta este suspectat de spălare de bani şi fals material în înscrisuri oficiale.
 
Astfel, marţi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, împreună cu lucrătorii de poliţie de frontieră, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în puncte de pe raza municipiului Constanţa şi a oraşului Ovidiu. Descinderile au avut loc în interesul instrumentării unui dosar în care se efectuează urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor continuate de fals material în înscrisuri oficiale şi spălare de bani, faţă de Petrișor Olteanu, în vârstă de 32 de ani, absolvent al Academiei Navale.
 
Anchetatorii susţin că, „în perioada 2013 - 2015, a falsificat la domiciliul său şi în alte locaţii documente oficiale, respectiv cărţi de identitate, paşapoarte, permise de conducere, documente auto constând în asigurare tip carte verde, certificate de înmatriculare, certificate de inspecţie tehnică şi tichete, în schimbul primirii unor sume de bani cuprinse între 150 de euro pentru falsificarea unei cărţi de identitate şi 600 de lei pentru falsificarea unui permis de conducere“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii