Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de suicid în miez de noapte A vrut să se omoare aruncându-se de pe Liceul „I.N. Roman“

ro

03 Jul, 2015 00:00 1155 Marime text
O tentativă de sinucidere este întotdeauna un fapt foarte grav, deoarece creează un model de comportament, după cum spun psihologii. Cazul Elenei Ionescu, femeia care s-a aruncat, în urmă cu ceva timp, de pe un bloc din Bucureşti, după ce a stat acolo 35 de ore, a creat indignare în rândul oamenilor, nemulţumiţi de modul în care au gestionat cazul autorităţile, care nu au reuşit să o salveze.

În același timp însă, gestul femeii, care era depresivă din cauza morţii fiicei sale, a ajuns un exemplu pentru alte persoane cu diverse probleme cărora nu le văd rezolvarea. Imediat după situaţia mai sus menţionată, în toată ţara au apărut alte astfel de cazuri de tentativă de suicid.
 
Cu un astfel de caz s-au confruntat pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ miercuri, în jurul orei 1.00. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a pus pe jar autoritățile, amenințând că se aruncă de pe clădirea Liceului Tehnologic „Ioan N. Roman“. El le-a spus oamenilor legii și prietenilor lui, care veniseră la fața locului, că este supărat deoarece nu și-a primit salariul. La fața locului au fost trimise două autospeciale ISU „Dobrogea“, cu scară, și o ambulanță SMURD. Pompierii au montat și o saltea gonflabilă, pentru cazul în care nu reușeau să-l convingă să coboare. Prietenii bărbatului au încercat din răsputeri, alături de pompieri, să-l convingă să renunțe la gest. După ce a abandonat ideea de a se sinucide și a coborât, el a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale, deoarece se rănise ușor în momentul în care a încercat să se prindă de o bară de metal. Se pare că acesta consumase alcool înainte de a se urca pe clădire. Polițiștii spun că nu este prima oară când acest bărbat recurge la astfel de gesturi. Ei au reușit cu greu să îl convingă să meargă la controlul psihiatric.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii