Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un copac Un tânăr din Movila Verde s-a urcat băut la volan şi a adormit

ro

23 Sep, 2014 00:00 2707 Marime text
Un bărbat de 33 de ani, din Movila Verde, a scăpat ca prin minune după ce s-a urcat băut la volan, a adormit şi a intrat cu maşina într-un copac.
 
Potrivit poliţiştilor rutieri din Constanţa, bărbatul a condus un autoturism pe DN 3, în afara localităţi Murfatlar, pe sensul de mers dinspre Murfatlar către Cobadin. În dreptul km 239+900 m, a adormit, a pierdut controlul volanului către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
 
Impactul a fost puternic, la faţa locului fiind solicitat şi un echipaj de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. În urma intervenţiei militarilor, bărbatul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi predat unui echipaj medical cu răni uşoare.
 
Sursa foto: reporterntv.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionut Tanase 07 Aug, 2017 17:45 Acela este tatal meu si ma bucur ca si-a revenit.
  • Craii de curte veche 23 Sep, 2014 08:47 Asta a avut noroc cu Dumnezeu, si ii faceti publicitate. Dar cel din USA cind a adormit la volan de MATOL ce era NIMENI nu a facut publicitate.Ce pedeapsa va primi acest amarit