Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit ca un erou! Dan Dumitrache, asistent medical, decedat la Mangalia, pornește astăzi pe drumul fără întoarcere

ro

21 Aug, 2018 13:22 21210 Marime text
Dan Sebastian Dumitrache, tânărul care a murit încercând să salveze o femeie aflată în pericol de înec, la Mangalia, pornește astăzi pe drumul fără întoarcere. Sute de persoane îl vor conduce spre groapă la Joseni, satul natal al bărbatului.

Cu inimile frânte, zeci de apropiați își plâng prietenul postând mesaje de condoleanțe pe contul său de Facebook, devenit, în ultimele zile, un altar al durerii. Dan Dumitrache avea 34 de ani, era căsătorit și avea doi copii mici. Mereu cu zâmbetul pe buze, iubit deopotrivă de familie și de prieteni, tânărul era asistent medical la Spitalul Ojasca, la fel ca soția sa, Elena.

Bărbatul a murit ca un erou, încercând să salveze viața unei femei care se aventurase în larg și risca să piară înghițită de valuri. A reușit să o scoată pe femeie la suprafață, însă el a fost tras la fund de curenți. Pompierii nu l-au putut căuta din cauza curenților puternici. Trupul său a ieșit la suprafață după circa 3-4 ore, a fost adus la mal și resuscitat, însă în final a fost declarat decesul.

Mâine va fi doliu și printre colegii lui Dan, care au decis să participe la ceremonia funerară îmbrăcați în halatele de asistenți, în memoria colegului lor.

Sursa foto+text: reporterbuzoian.ro

Mesaje de condoleanţe

Păcat! O veste foarte tristă pentru noi toţi! Dane nu te vom uita niciodată. Elena ..sper ca bunul Dumnezeu să-ţi dea puterea să poţi merge mai departe. Condoleanţe!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Condoleanţe familiei. Este atât de trist, păcat de un om aşa tânăr şi bun.

De necrezut!

Condoleanțe și putere familiei și celor apropiați! Dumnezeu sa îl odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii