Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Andrei, din Mangalia, bătut grav de un alt băiat

ro

12 Mar, 2020 14:00 7618 Marime text
După o lungă suferință, azi, tânărul din Mangalia, de 14 ani, bătut de un alt băiat, de 15 ani, a decedat!
 
Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
La acest moment, tânărul de 15 ani este cercetat în stare de arest la domiciliu.
 
Ce spun procurorii
 
Săptămânile trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor, din infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în infracţiunile de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 01.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bd. 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor S. D. M. i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I. A. C., producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, prognostic rezervat.
 
Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii, ceea ce a făcut victima să se dezechilibreze şi să cadă, iar în cădere inculpatul a continuat să-l lovească cu pumnii şi picioarele, până când a rămas inconştientă la pământ, fapte ce au dus la tulburarea ordinii şi liniştii publice în zonă conflictului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii