Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A menţinut primul mandat de arestare Nicuşor Constantinescu, din nou în atenţia judecătoarei Moroşanu (rechizitorii)

ro

16 Sep, 2014 00:00 2205 Marime text


Magistratul care va lua poate cea mai importantă decizie în dosarul lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, trimis în judecată pentru 24 de infracţiuni, este Raluca Moroşanu, din cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

Moroşanu va hotărî soarta cauzei mai sus precizate, în sensul că poate dispune menţinerea ei pe rolul instanţelor de judecată, dar şi trimiterea dosarului procurorilor, pentru continuarea cercetărilor.

Nicuşor Constantinescu nu se află pentru prima dată în atenţia judecătoarei Raluca Moroşanu. Magistratul a menţinut, aproape de începutul lunii august, primul mandat de arestare preventivă pe numele preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.

Concret, Moroşanu a respins ca nefondată contestaţia formulată de Nicuşor Constantinescu împotriva încheierii penale din data de 23 iulie pronunţată de Tribunalul Bucureşti, instanţă care a decis arestarea sa preventivă.

Pe data de 27 mai, şeful suspendat al CJC a fost trimis în judecată, sub control judiciar, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.


Citeşte rechizitoriul aici.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.

În acest dosar, ieri, Curtea de Apel Constanţa a menţinut mandatul de arestare emis pe numele lui Constantinescu de Tribunalul Constanţa, pe data de 4 septembrie. Decizia este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii