Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul Roşu de intervenţie Accident rutier în județul Iași. Implicate un microbuz și un autoturism. Mai multe victime, printre care și un copil (video)

ro

15 May, 2021 20:26 2248 Marime text
  • Accident rutier în localitatea Vânători, județul Iași.
Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autotren, s-a produs în localitatea Vânători, județul Iași.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Purtatorul de cuvânt al ISU Iași, slt. Georgica Onofreiasa spune că la fața locului, echipajele operative intervin cu două mașini de stingere, o autospeciala de descarcerare și o autospeciala pentru transport victime multiple.

Totodata, pentru optimizarea intervenției, în teren acționează și 2 ambulante SMURD, 1 autospeciala de terapie intensiva mobila și două ambulante apartinand Serviciului Județean de Ambulanta.

Din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 (12 adulți + 1 minor) au fost transportate la spital conștiente, pentru investigații suplimentare.

Misiunea este în dinamică.

Oficial de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a fost reluat pe DN 24, în urma accidentului produs la intersecție cu DN 24C, pe raza localității Vânători, județul Iași. Coliziunea dintre un microbuz și un autocamion s-a soldat cu rănirea a 13 persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa foto: ISU Iași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii