Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un om a murit A doua persoană în pericol de înec, de azi-dimineață. Intervenția, în Olimp

ro

30 Aug, 2020 11:32 2910 Marime text
  • Misiunea se desfășoară chiar în aceste momente.

O nouă intervenție plină de adrenalină pentru salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea!

După misiunea din Vama Veche, din această dimineață, o altă persoană se află în pericol de înec.

De data aceasta, intervenția are loc în Olimp, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11.00 și anunța că o persoană care a intrat în mare nu a fost văzută ieșind apoi.

Misiunea se desfășoară chiar în aceste momente.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, Olimp un bărbat de 76 de ani a fost declarat decedat.

Totodată, o altă persoană a fost salvată din valurile învolburate, tot în dreptul stațiunilor Jupiter - Olimp, aceasta refuzând transportul la spital.

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniela 01 Sep, 2020 11:20 Sotul meu a incercat sa L salveze pe domnul de 76 de ani.reusise sa L prinda de mana si sa L impinga la mal dar valurile erau prea mari ,epuizat sotul s a retras.mai erau doi barbati care au inceput sa strige dupa ajutor si atunci au inceput sa se agite cu totii, mai ales eu ca nu mi mai vedeam sotul. Cred ca in 2020 este strigator la cer sa nu avem un salvamar, un steag rosu, un skyjet sau un colac si o vesta de salvare... Daca eram in locul familiei decedatului,administratorul plajei nu ar fi scapat asa usor...ma duceam pana in panzele albe.RUSINE OLIMP...ce sa mai zic...bine ca platim un r...at de sezlong 30 de lei dar un salvamar Nu suntem in stare sa angajam...vai de noi si vai de viitorul Romaniei.
  • Ramona 31 Aug, 2020 23:58 Da... am fost acolo.. si am vazut dezastrul.... Baiatul a fost salvat, pt ca s a salvat!!!! A rezistat in apele marii m ai mult de 30 minute. Dupa 30 minute, a aparut barca de salvare. Groaznic! Am vazut si batranul... care plutea in apa... si nu era nici un salvamar... nimeni... Si a m ai fost o slta persoana , pe care a luat o apa ... si am intrles ca su gasit o astasi la malul marii in Venus!! Rusine!!!!! Rudine !! Administratorior plajii Olip!!! Nu exista salvamari. Nu exista barci!!! Am filmat totul!!! Rusinee!!!