Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A devenit cunoscută după ce a jucat cu Jean-Claude Van Damme O actriţă a ajuns pe patul de spital! (galerie foto)

ro

19 Jun, 2015 00:00 2064 Marime text
Actriţa Lia Sinchevici, din Republica Moldova, a fost rănită, ieri, într-un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa. Evenimentul a avut loc la intersecţia străzilor Theodor Burada și Bărăganului. Actriţa, în vârstă de 26 de ani, era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“.

El a condus autoturismul pe strada Bărăganului, dinspre strada Oborului către strada Th. Burada, iar la intersecţia cu aceasta, a pătruns în intersecţie și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Th. Burada, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada I.L. Caragiale, autoturism condus de un bărbat de 34 de ani. După impact, primul autoturism, în care se afla actriţa, a fost proiectat în două mașini parcate. Ambulanţa sosită la faţa locului a transportat-o pe femeie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate.
Actriţa Lia Sinchevici a devenit cunoscută după ce a jucat alături de Jean-Claude Van Damme în pelicula „6 Bullets“. Ea a mai jucat însă și în „Serviciul Român de Comedie“ și „One in the Chamber“.
 
Sursa foto: Facebook Lia Sinchevici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii