Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ajuns la spital în şoc hipotermic Bărbat salvat din apele canalului Dunăre-Marea Neagră, la Cumpăna

ro

04 Sep, 2014 00:00 1805 Marime text
Un apel prin Serviciul 112 a pus în alertă pompierii, paramedicii şi poliţiştii. Sesizarea a fost făcută miercuri, la ora 2.10. La faţa locului au ajuns poliţiştii Postului de Poliţie

Transporturi feroviare - Transporturi navale (TF-TN) şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Port. La faţa locului (km 9), pe malul drept al canalului Dunăre-Marea Neagră, lucrătorii de poliţie şi paramedicii au localizat în apă un bărbat care se ţinea de o creangă a unui arbust, strigând după ajutor.

La intervenţia autorităţilor, persoana a fost scoasă din apă. Deoarece bărbatul era în şoc hipotermic, acesta a fost transportat cu ambulanţa echipajului SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. Oamenii legii au stabilit că bărbatul este un pensionar de 62 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa. Din declaraţiile sale a rezultat că acesta ar fi căzut în apă în timp ce se afla la pescuit, pe malul canalului.
Cercetările vor continua în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii