Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ajuns în atenţia oamenilor legii Presupusul autor al unui furt dintr-un punct de lucru al CFR Palas, cercetat

ro

12 Apr, 2014 00:00 911 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a pus în mişcare acţiunea penală şi a dispus sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de cetăţeanul M.I. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată.
În fapt, în sarcina inculpatului M.I. s-a reţinut că, în noaptea de 30 / 31 martie, împreună cu Ungureanu Mircea şi minorul D.I, a pătruns fără drept în incinta unui punct de lucru a CFR Palas, de unde a sustras două porţi metalice. După aproximativ trei ore, M.I. şi Ungureanu Mircea s-au întors la locul faptei şi au urcat la biroul unde se afla persoana vătămată M.M.C., de 53 de ani. Cei doi au aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate care se afla în timpul serviciului de pază. Au sustras cu această ocazie un telefon mobil şi suma de 100 de lei. În urma leziunilor suferite, M.M.C. a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. El va necesita pentru vindecare o perioadă de aproximativ 120 de zile de îngrijiri medicale.
Amintim faptul că bărbatul este cel de-al doilea suspect în cazul tâlhăriei care a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni în incinta unui punct de lucru al CFR Palas. Sâmbătă, Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii