Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ajuns de urgenţă la spital Un bărbat din Poarta Albă a încercat să se sinucidă

ro

23 Jul, 2014 00:00 1832 Marime text
Un bărbat din Poarta Albă a încercat să-şi pună capăt zilelor în urma unor neînţelegeri în familie. Bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de tentativa de suicid, susţin oamenii legii.
Incidentul s-a petrecut luni, la ora 18.40. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poarta Albă au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri în familie, soţul său, în vârstă de 26 de ani, a încercat să se sinucidă, înţepându-se cu un cuţit în abdomen.
Bărbatul a fost transportat pentru îngrijiri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Directorul medical al instituţiei, dr. Mihnea Avram, a declarat, ieri, că bărbatul se află internat la reanimare, într-o stare destul de bună. „Cuţitul a atins foarte puţin aorta. În urma unei intervenţii chirurgicale, pacientul este în afara oricărui pericol“, a mărturisit dr. Mihnea Avram. În cursul zilei de ieri, bărbatul urma să fie testat psihologic de către un medic specialist din cadrul Spitalului de Psihiatrie Palazu Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii