Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

6 morţi, 6 victime, 6 accidente Semnul fiarei s-a arătat în acest weekend în Constanţa (galerie foto + video)

ro

12 Sep, 2016 00:00 4221 Marime text
Şi acest weekend a fost umbrit de evenimente dramatice pe raza judeţului Constanţa. Bilanţul arată ca semnul fiarei, 666: şase morţi, şase victime, printre care şi un minor, şase accidente, doi înecaţi şi un incendiu.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 1.30, a avut loc un accident la intersecţia străzilor Ion Lahovari cu Nicolae Iorga. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism Logan angajat în activităţi de taxi, cu număr de Constanţa, şi un Ford cu numere de Tulcea. Se pare că nu au fost înregistrate decât pagube materiale în urma tamponării celor două autoturisme.
 
O altă veste tristă a venit în ziua de vineri, când s-a anunţat un accident de muncă mortal la Eforie Sud. Tragedia a avut loc în incinta SC Agro Valpet SRL. Un mecanic agricol, în vârstă de 53 de ani, care conducea un motostivuitor, s-a răsturnat cu utilajul şi a rămas prins sub acesta. Colegii au sunat imediat la 112, iar bărbatul a fost preluat, în stare gravă, de un echipaj medical şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Constanţa. Rănile bărbatului au fost atât de severe însă, încât, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, a decedat pe patul de spital. Inspectorii ITM Constanţa au început o anchetă în acest caz şi verifică toate informaţiile care pot duce la o explicaţie pentru producerea cumplitului accident care a îndoliat o familie.
 
Tot vineri dimineaţă, un incendiu a izbucnit la o magazie de pe strada Caraiman, din Constanţa. Din câte se pare, magazia serveşte ca depozit pentru piese auto şi anvelope. Pompierii de la Detaşamentul Port au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD. În incinta magaziei dezafectate se aflau mai multe deşeuri menajere, dar şi o butelie, care ar fi putut exploda. Pompierii au stins incendiul.
 
Marea Neagră şi-a mai luat tributul încă o dată în acest an. Un bărbat de 70 de ani a murit înecat, vineri, la Eforie Nord. Omul a fost scos din apă de salvamari şi predat echipajului de ambulanţă, pentru a putea fi resuscitat, însă a fost prea târziu. Tot ce au putut face medicii a fost să constate decesul.
 
Două maşini s-au făcut zob, vineri, în urma unui spectaculos accident de circulaţie care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în apropiere de ieşirea spre Constanţa. Un autoturism de teren care avea ataşată o rulotă s-a răsturnat. Iniţial, informaţiile venite de la poliţiştii de la faţa locului semnalau faptul că ar fi fost vorba despre o tamponare ceva mai severă între două automobile. La locul producerii accidentului a fost solicitată şi o ambulanţă, însă intervenţia echipajului nu a mai fost necesară, întrucât nimeni nu a fost rănit.
 
Vineri seară a avut loc un grav accident rutier între Lumina şi Ovidiu. Două maşini, un BMW şi un Tico, au fost implicate în accident. În urma accidentului, două persoane s-au stins din viaţă, iar trei au fost rănite, fiind transportate la spital cu SMURD și SAJ. O persoană a refuzat transportul, în timp ce alta a preferat să se deplaseze la spital cu alte mijloace. Potrivit martorilor, cele trei femei rănite în accident erau domnişoare de onoare la o nuntă, care avea loc la Popas Cişmea. Şoferul BMW-ului, fratele ginerelui, le ducea în Lumina să se schimbe pentru eveniment.

Ziua de sâmbătă, nefastă

Sâmbătă dimineaţă era semnalat faptul că un cadavru pluteşte pe canalul din Medgidia, lângă parc, la scări. Cadavrul a fost identificat. Asupra lui a fost găsit buletinul. Este vorba de Marin Florea, născut in 1959, domiciliat in Medgidia. Bărbatului i se mai spunea „Flocea“, aceasta fiind a doua sa încercare de sinucidere. Prima, cea eşuată, a avut loc acum doi ani, când a fost salvat din apa îngheţată a canalului.
 
Spre seară, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a fost solicitat la 23 August, unde a avut loc un accident rutier. Evenimentul s-a produs în jurul orei 20.15. O femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost rănită pe trecerea de pietoni de un taxi. În impact, aceasta a fost aruncată pe o maşină care staţiona. Se pare că urmele de frână măsoară cam 40 de metri. Din nefericire, a fost constatat decesul femeii. Poliţiştii vor stabili cauza producerii incidentului.
 
Tot sâmbătă, un copil care se plimba cu bicicleta a fost rănit pe strada Trandafirului. O şoferiţă ar fi accident minorul care se afla cu bicicleta pe stradă.

 
 
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii