Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de infracţiuni economice, constatate în ultima săptămână

ro

27 Nov, 2016 10:45 1323 Marime text
Imagini pentru INFRACŢIUNI ECONOMICE, CONSTATATE DE POLIŢIŞTIÎn ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au constatat 50 de infracţiuni economice.

În urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au constatat 50 de infracţiuni economice, de comiterea cărora sunt bănuite 70 de persoane, dintre care 2 au fost reținute.

Astfel, poliţiştii au constatat 14 infracțiuni prevăzute de Codul vamal, 8 infracțiuni de evaziune fiscală, 4 înșelăciuni, 4 falsuri materiale în înscrisuri oficiale și 6 uzuri de fals, 3 delapidări și un fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracțiuni de abuz în serviciu și o compicitate la această infracțiune, precum și câte o infracțiune de fals intelectual, uzurparea funcţiei cu consecinţe deosebit de grave, dare de mită, conflict de interese, favorizarea infractorului și instigare la fals intelectual.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii