Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 persoane, audiate Grupare de traficanți de droguri de mare risc, destructurată

ro

11 Nov, 2016 16:16 1571 Marime text
Imagini pentru perchezitiiPolițiștii de combatere a criminalității Organizate din Ploiești și ai Direcției de Operațiuni Speciale din IGPR au efectuat șapte percheziții în municipiul  București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. În ziua precedentă,  au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant în Capitală.
 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Ploiești, au efectuat șapte percheziții în municipiul București.
 
Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2016, membrii grupării ar fi vândut substanțele interzise unor consumatori din municipiul București și din județul Prahova.
 
În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diferite cantități de cannabis, comprimate de metadonă, seringi folosite, medicamente cu conținut stupefiant.
 
De asemenea, în seara zilei de 10 noiembrie a.c., polițiștii au organizat în București două activități de prindere în flagrant, în urma cărora 4 membri ai grupării încercau să comercializeze droguri. Astfel, au fost ridicate 241 de comprimate de ecstasy, aproximativ 4 grame de ciuperci halucinogene, 40 de grame de cannabis, ustensile pentru consum, ambalaje pentru distribuirea drogurilor, sume de bani și telefoane mobile.
 
În urma acțiunilor, urmează să fie aduse la audieri peste 30 de persoane.
 
Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din IJP Prahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii