Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate în Constanţa

ro

19 Sep, 2013 00:00 995 Marime text
Poliţiştii de frontieră au acţionat în municipiul Constanţa, identificându-l pe R.G., de 24 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care transporta cu un autoturism 30.000 de ţigarete netimbrate, de provenienţă magazin duty-free, pentru care nu deţinea documente legale.
Din cercetări a rezultat că respectivul cetăţean intenţiona să ofere spre comercializare ţigaretele într-o piaţă din municipiul Constanţa.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, cu o valoare de aproximativ 15.000 lei, iar autoturismul, evaluat la 13.400 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetării. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă prin „deţinere, transport şi comercializare a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă” şi evaziune fiscală prin „deţinerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi de produse accizabile supuse marcării, nemarcate şi marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de ţigarete”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii