Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT Constanţa, în acţiune 14 percheziţii, trei reţinuţi şi zeci de grame de canabis

ro

15 Aug, 2015 00:00 1706 Marime text
Un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti, a fost depistat de un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa deţinând în mod ilicit cantitatea de aproximativ 10 grame de canabis şi un comprimat ecstasy.
Ulterior, cazul a ajuns în atenţia procurorilor DIICOT, care au efectuat o percheziţie la unitatea turistică din Vama Veche unde suspectul era cazat, fiind descoperite şi ridicate pentru cercetări 20 de grame de canabis, cinci comprimate de ecstasy şi suma de 200 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa a dispus măsura reţinerii pe durata de 24 de ore a suspectului pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, urmând să fie prezentat la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
Nu este de trecut cu vederea faptul că, ieri, au fost puse în executare, pe teritoriul municipiului Constanţa, 13 autorizaţii de percheziţie la locuinţele unor persoane suspectate de implicare în efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate de la suspecţi aproximativ 70 de grame de substanţă vegetală şi zece ţigarete confecţionate artizanal, susceptibile a avea proprietăţi psihoactive, un recipient conţinând aproximativ 15 ml de substanţă lichidă incoloră susceptibilă a face parte din categoria precursorilor, precum şi materiale destinate ambalării şi porţionării drogurilor. Două persoane au fost conduse la sediul BCCO Constanţa, pentru continuarea cercetărilor în cauză, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii