Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

14 mandate de arestare emise de Tribunalul Constanţa

ro

14 Aug, 2013 00:00 1287 Marime text
Tribunalul Constanţa a decis arestarea preventivă a tuturor celor 14 persoane cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa delapidare şi complicitate la delapidare. Printre cei duşi în spatele gratiilor se află un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, precum şi doi angajaţi ai CFR. Decizia tribunalului este definitivă.

În spatele gratiilor au ajuns următorii: Neamţu Ion, Parte Bună Nicolae, Sava Teodor, Mîndruţă Ionel şi Moldoveanu Marcel, Trăilă Dumitru ; - Neagu Mirică; - Dănciuc Sorin; - Spătaru Marian; - Damian Vasile Valentin; - Parte-Bună Marin; - Moldoveanu Violeta; - Consferenţ Iuliana; - Surlucianu Marian. Mandatele de arestare sunt valabile pe o durata de 29 zile.

Oficial:

Amintim că, la data de 10 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat instanţa de judecată cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii T.D, N.I, N.M, D.S, S.M şi D.V.V, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare în formă continuată şi faţă de inculpaţii P.B.N, P.B.M,S.T, M.I, M.V,C.I şi S.M,cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la delapidare. În sarcina autorilor s-a reţinut că în cursul anului 2013, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, şi-au însuşit importante cantităţi de motorină din rezervoarele locomotivelor CFR Marfă, rezervoare pe care le aveau în gestiune. În sarcina complicilor, s-a reţinut că în cursul anului 2013, i-au sprijinit pe inculpaţii T.D, N.I, N.M, D.S, S.M şi D.V.V să îşi însuşească importante cantităţi de motorină, prin cumpărarea de la aceştia a motorinei sustrase şi vânzarea ulterioară a acesteia către diverşi clienţi. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii