Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

130 flacoane de parfum contrafăcut la Ostrov

ro

18 Jan, 2012 00:00 941 Marime text
În ziua de 16.01.2012, în jurul orelor 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Ostrov au descoperit ascunse, nedeclarate şi fără documente de provenienţă 130 de flacoane cu parfum, în portbagajul unui autoturism înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au verificat, pe sensul de intrare în România, un autoturism marca Renault, înmatriculat în Buzău, condus de C.S., de 32 de ani. În urma controlului au fost descoperite ascunse, nedeclarate şi fără documente de provenienţă, 130 de flacoane de parfum de mărci diferite, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.
Cetăţeanul român, domiciliat în municipiul Buzău, a declarat că a cumpărat marfa din Republica Bulgaria, în scopul valorificării pe teritoriul României.
Bunurile în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celui în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii