Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 judecători din Dobrogea, în atenţia CSM

ro

23 May, 2016 00:00 4748 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicităţii situaţia cererilor de transfer pentru judecători. Printre aceştia se numără şi magistraţi din Dobrogea. Astfel, patru judecători au cerut transferul la Judecătoria Constanţa, iar alţi opt au cerut transferul de la Judecătoria Constanţa sau Tulcea la alte judecătorii din România.
 
Cei patru magistraţi care au cerut transferul la Judecătoria Constanţa sunt Costin Smarandi (Judecătoria Oneşti), Gabriel Neacşu (Judecătoria Tulcea), Ciprian Gabriel Butaru (Judecătoria Miercurea Ciuc) şi Alina Crasovschi (Judecătoria Babadag).
 
Magistraţii care au cerut transferul de la Judecătoria Constanţa sunt Luciana Fătu, Andreea Ileana Vijloi şi Doina Dumitru - la judecătoriile din Bucureşti, Vlad Andrei Ardeleanu şi Oana Cristina Munteanu - la Judecătoria Orşova. Cei care au cerut transferul de la Judecătoria Tulcea sunt Nicolae Nedelcu - la Judecătoria Ploieşti, Ioan Hanzu - la Judecătoria Sibiu sau la Judecătoria Bucureşti şi Liliana Maria Găvan - la Judecătoria Bucureşti.
 
Totodată, în atenţia CSM mai sunt şi transferurile a doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Florin Stelian Bobin şi Iuliana Olteanu, care au cerut transferul la Parchetul de pe lângă judecătoriile din Bucureşti. Un alt procuror, Alexandra Nora Mircea, care funcţionează acum în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a cerut transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.
 
Cererile de transfer vor fi analizate de Consiliului Superior al Magistraturii în cursul acestei săptămâni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii