Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ziua cea mai grea!

ro

23 Aug, 2021 00:00 5057 Marime text


 
A venit și această zi – ziua cea mai grea dintre toate. Ziua în care noi, echipa ZIUA de Constanța, ne-am condus redactorul-șef pe ultimul drum.
 
Domnul Andrei – pentru unii, Nea Andrei – pentru alții, redactorul-șef al nostru Emilian Andrei a fost cel care, zi de zi și noapte de noapte, ne-a îndrumat pașii, ne-a urmărit evoluția și a avut grijă ca totul să fie în ordine.
 
Ultimul drum, ultima zi petrecută împreună fizic.
 
Despre trăirile din ziua de 22 august 2021, în care l-am înmormântat pe Domnul Andrei, despre momentul despărțirii nu putem scrie. La fel cum niciunul dintre noi nu a putut scrie despre Domnul Andrei de la aflarea veștii că ne-a părăsit. Nu pot cuvintele – pe care oricum nu ni le putem găsi – să comprime tot ce ar fi de spus.
 
Și de aceea, le suntem îndatorați foștilor colegi care au putut să povestească despre redactorul-șef al nostru. Noi încă nu putem.
 
Putem însă, fiecare dintre noi - cei care suntem echipa ZIUA de Constanța - să ne asumăm față de cititorii noștri, față de prietenii noștri promisiunea pe care o avem acum de respectat și adevărul pe care îl avem de arătat: ZIUA de Constanța este încă aici. Noi suntem încă aici, la fel de buni ca până acum, cu onestitatea, verticalitatea, acuratețea și flerul pe care Domnul Andrei le-a sădit în fiecare dintre noi.
 
La finalul acestei zile grele ce a fost 22 august 2021, ne-am șters lacrimile și am privit înăuntrul nostru și am găsit, profesional și emoțional, că Domnul Andrei este acolo, parte din sufletele noastre, mereu cu noi, iar ZIUA de Constanța este încă în picioare.
 
Dumnezeu să vă odihnească în pace, Domnule Andrei!
 
Citește și

Editorial
Brandul ZIUA de Constanţa. Ediţia omagială 4.000. Şi 15 ani de existenţă


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristina 23 Aug, 2021 08:12 Un om extraordinar care a lăsat în urmă o moștenire frumoasa, plina de provocări si demnă de păstrat! Dumnezeu sa-l odihnească!