Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Semne că ești lângă persoana potrivită

ro

01 Mar, 2021 00:00 3829 Marime text

Omul potrivit te va aprecia la adevărata ta valoare. Va fi fascinat de poveștile tale, de modul tău de a fi, de pasiunile tale. Te va susține să îți urmezi visurile și va fi alături de tine pe acel drum.


Îmi aduc aminte de o poveste despre un copil care a primit o piatră mică și albastră în dar de la tatăl său. Băiețelul l-a întrebat cât valorează acea piatră, iar tatăl i-a spus să meargă în trei locuri pentru afla răspunsul. Prima dată s-a dus la o tarabă și l-a întrebat pe vânzător cât îi poate oferi pentru pietricica lui, iar acesta i-a spus că nu valoarează nimic. Deși era dezamăgit, copilul a mers mai departe și a ajuns la un magazin cu bijuterii. Bijutierul a fost fascinat pe loc și i-a oferit 10.000 euro pentru mica comoară albastră. Ultima oprire a fost la un arheolog. Acesta i-a spus micuțului că piatra este o raritate și îi va oferi un milion de euro. Băiețelul a hotărât să păstreze piatra sa strălucitoare, pentru că datorită ei a învățat cea mai importantă lecție.


Pentru a străluci, trebuie să avem în jurul nostru oamenii potriviți. Pentru un vânzător de la tarabă dragostea noastră nu va valora nimic, însă pentru omul potrivit care știe să ne aprecieze, simpla noastră prezență este de neprețuit.


Alături de omul potrivit te vei simți în largul tău. Va fi prietenul tău cel mai bun, confidentul tău și vei fi fericită pentru simplul fapt că există în viața ta.


Acea persoană te va ajuta să crești și să te dezvolți. Mai bine zis, veți crește si vă veți dezvolta împreună. Viața va fi mai frumoasă alături de el/ea.


Pentru o persoană care te iubește și te apreciază vei fi o prioritate. Vă veți simți bine împreună și vă veți înțelege de minune cu prietenii și familia celuilalt.


Când două suflete pereche sau suflete oglindă (cum îmi place mie să spun) se întâlnesc, există o chimie extraordinară.


Totuși, de multe ori confundăm atracția sexuală cu iubirea. Imaginați-vă că ați elimina partea sexuală dintr-o relație. Dacă încă doriți să aveți partnerul în viața voastră în aceste condiții înseamnă că acea persoană este potrivită pentru că vă aduce împlinire și pe alte planuri.


Este foarte important să nu punem în spinarea celuilalt fericirea noastră. Pentru a avea o relație cu adevărat benefică trebuie în primul rând să fim fericiți și împăcați cu noi înșine. Totuși, persoana potrivită va scoate la iveală tot ce e mai bun din noi.


Atunci când ai alături omul potrivit totul din jur pare mai frumos și mai ușor. Dacă ai impresia că iubești pe cineva, însă în preajma acelei persoane te simți stresat sau tensionat, înseamnă că cea mai bună decizie este să închei acea relație pentru a face loc omului potrivit să vină în viața ta. Alături de acel om te vei simți odihnit, relaxat, vei radia de fericire, iar acest lucru va fi observat de cei din jurul tău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii