Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Marile nemulțumiri ale constănțenilor. Parcările și sensurile unice. Doar atât?

ro

24 Apr, 2021 00:00 4039 Marime text

Constanța pare a nu fi guvernată sau pare a fi guvernată foarte inteligent. Depinde cum vedem lucrurile.
 
Pentru că toate discuțiile, sau mai bine zis toate dezbaterile de tip bârfe, sunt dirijate, magistral, în cele două direcții: parcări și sensuri unice.
 
Grija noastră, a constănțenilor, la asta se reduce. Unde trag mașina când vin de unde vin, referire, aici, la întoarcerea de la serviciu, sau pur și simplu de la cumpărături.
 
Sau cum s-o mai circula pe strada pe care circul de ani buni, și pe care ieri, nu era nicio modificare.
 
O fi cu sens unic? Nu o fi?
 
Și desigur că poți găsi strada cu sus-n jos și invers. Iar pe unde ajungeai ieri, simplu, azi ajungi complicat, cu tot felul de învârteli pe străzi până îi dai de cap și ai constatat că, în sfârșit, ai ajuns unde aveai de gând.
 
Municipiul Constanța, prin reprezentanții lor, nu ne arată, o perspectivă clară, pentru termene scurte, medii sau lungi.
 
Și nu ne arată că nu are cum.
 
Din Primărie răzbat frânturi de informații-pot să le spun și scurgeri de informații, dar nu ca informații publice ci ca lovituri pe sub centură date unor adversari.
 
Pe urmă seara cine, mai apare o știre că s-au plantat nu-ș ce copaci, mai vedem pe cineva, mare, din primarie cum dă, simbolic, la lopata cu rol și de cazma, și gata marile proiecte pentru Constanța.
 
Vin cele trei zile de Paște, din care două libere prin lege, vine vara, și o luăm de la capăt.
 
Haos pe străzile cu sens unic sau nu, parcări tot mai puține, și ne doare iar la bască!
 
Problemele tot nerezolvate rămân. Iar noi cu greutățile și cu simbolurile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 24 Apr, 2021 12:35 Asta sa fie problema? Parcările și sensurile unice? E o gluma..Problema e ca nu atragem investitori, ca nu avem un hub industrial, ca nu reușim sa ridicam universitățile in topul celor din țara măcar..Un student care a absolvit o facultate de informatica nu are efectiv unde sa lucreze in IT in Constanta, nu exista nicio companie mare, un HP orice ceva..