Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Măi, Snoop Dogg, în ţara noastră e exact invers!

ro

21 Mar, 2016 00:00 2028 Marime text

 
Rapperul Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Bogota, Columbia. Surpriză, însă! Din greşeală, rapperul şi-a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu doar 2.018 locuitori, potrivit recensământului din 2011.
 
După ce s-a produs încurcătura locaţiilor, românii, cum le stă lor mai bine, au dat dovadă din nou de inventivitate şi au realizat un site de promovare a localităţii din România despre care nu numai Snoop Dogg, ci nici  mulţi autohtoni nu auziseră înainte de check-in-ul care a devenit viral. Însă partea interesantă abia acum vine. În contextul explicat mai sus, artistul vrea să îşi repare greşeala, anunţându-şi venirea în România. „În curând, o să fie şi în realitate“, a afirmat Snoop Dogg. Ce? Cum? Ceva nu se leagă...
 
Măi, Snoop Dogg, în ţara noastră e exact invers! Să-ţi explic. La noi, în Românica, întâi promiţi. Promiţi creşterea calităţii învăţământului românesc, promiţi legislaţie care să înlesnească creşterea numărului locurilor de muncă, promiţi salarii mai mari, promiţi îmbunătăţirea infrastructurii, promiţi grijă specială pentru persoanele vârstnice, promiţi sprijinirea obiectivelor culturale. Ca idee generală, să nu ne lungim, poate te pregăteşti pentru un concert, promiţi îmbunătăţirea nivelului de trai. Hai că nu e greu, ai înţeles, da? Ce, spui că e greu să fie dat cuvântul pentru realizarea acestor obiective? Se pare că nu ai înţeles. Doar promiţi!
 
Şi vii tu, Snoop Dogg, să schimbi situaţia? Dacă faci o greşeală, nu o repari. Mai mult de atât, întâi promiţi şi apoi nu respecţi ce ai promis. Ai priceput, da? Şi acum, lasă-ne, te rog, trebuie să ne pregătim pentru o lună de promisiuni, o zi de alegeri şi apoi pentru multe mopuri tocite de la ştersul promisiunilor. Vezi, nu cumva să-ţi treacă prin cap să-ţi şi respecţi promisiunea, Snoop Dogg!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii