Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ieri am mers pe jos la muncă, am caloriferele amorţite, iar la Negru Vodă avem pestă porcină

ro

21 Dec, 2019 00:00 3346 Marime text

Da, mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, însă gradele din termometru ne oferă o atmosferă de primăvară. Măcar dacă era primăvară şi pe străzile din Constanţa, un oraş care vineri a fost măcinat de proteste şi greve.
Șoferii de pe autobuzele constănţene nu au ieşit la muncă, iar populaţia care nu deţine un autoturism a fost nevoită să apeleze la taximetre, biciclete sau mersul pe jos. Da, eu am mers pe jos. Pentru că nu am găsit taxi, la fel şi multe alte cunoştinţe.


Dacă afară era ger, ar fi fost cu adevărat o provocare pentru oricine. Însă bătrânii aşteptau în staţie, cu speranţa că un autobuz îi va duce la nepoţi, la piaţă sau la orice altă destinaţie cu care sunt obişnuiţi. Mulţi elevi au fost nevoiţi să meargă pe jos la şcoală, în ultima zi înainte de vacanţă.


Am mers pe jos la muncă după ce am dormit într-o cameră cu caloriferele amorţite, căci abia a fost pornită alimentarea cu termie în Constanţa, asta după ce a fost oprită timp de mai bine de 24 de ore. La fel, dacă era ger, vânzările de calorifere ar fi crescut.


Și ce mergea bine cu grevele grefierilor, funcţionarilor publici de la ANAF şi cu greva şoferilor de la CT BUS? O pestă porcină. A fost confirmată vineri, la Negru Vodă.


Toate ca toate, la final cineva trebuie să plătească pentru toate aceste lucruri. Sărbători fericite!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii