Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ce m-a amuzat anunţul venit, nu ştiu cum, de la Poliţia Locală Constanţa

ro

19 May, 2016 00:00 3067 Marime text
 

Acum două zile, colegii mei au postat un anunţ, foarte important, de la Poliţia Locală, care circula în mediul online şi care spunea că „la sediul Poliţiei Locale Constanţa (strada Amzacea nr. 13! - NR. 13!) a fost adus un telefon, acesta fiind găsit în zona Inel II“.

Și mai continua textul anunţului: „Este în ambalajul original, sigilat, şi are IMEI - 354171075551XXX. Rugăm distribuiţi!“.
Ei bine, vreau să spun că tare m-a amuzat anunţul venit chiar şi pe această cale de la Poliţia Locală a municipiului Constanţa.
Pentru că, în rest, de acolo nu străbate nimic dincolo de pereţii clădirii din strada Amzacea, imobil în care funcţionează, cu chirie, acest serviciu al Primăriei Constanţa.
 
Și, din nou, reiau problema informărilor publice.
Știm noi ceva de la Poliţia Locală Constanţa? A fost vreo conferinţă de presă a lui Daniel Bratu, şeful de acolo?
 
Știm noi ce face Poliţia Locală? Cu ce se ocupă? Ce ar trebui să facă şi ce face?
 
Știm noi câţi bani are alocaţi, cât consumă, pe ce îi consumă? Dacă le ajung banii? Pardon. Desigur că nu le ajung. Nu există cineva căruia să îi ajungă banii.
 
Singura noastră imagine a poliţiştilor locali este aceea că îi vedem prin oraş, plimbându-se pe marile bulevarde, cu maşinile din dotare, asemenea poliţiştilor din marile metropole.
Nicidecum dincolo de blocuri.
Și mai avem imaginea poliţiştilor locali legată de caracatiţa de blocat roţile maşinilor parcate ilegal.
Iar din când în când, câte o ştire publicată în oficiosul Primăriei. Că în rest...
 
Și-atunci, iar vin şi întreb: ţi-a spus ţie, cetăţeanule-contribuabil, Poliţia Locală Constanţa ceva? Te-a anunţat ceva? Are pagină de internet, de Facebook, de unde să afli ceva?
 
Şi-atunci, de ce să nu mă amuze anunţul de ieri, despre care nici măcar nu ştim dacă a venit pe filiera Poliţiei Locale sau a celui care a predat pachetul la buncărul din strada Amzacei, de unde nu răzbate nimic?
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii