Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Cangrena sabroso-urilor şi a cuptoarelor cu plăcinte din Constanţa

ro

15 Jul, 2017 00:00 3879 Marime text
Privind acţiunile din ultima vreme de tip comando organizate de inspectorii de la Protecţia Consumatorului de la nivel central şi judeţean, parcă îţi vine să te întrebi: unde să îţi duci copiii şi nepoţii? Ce ai alege între atâtea sabroso-uri şi cuptoare cu plăcinte din Constanţa şi Mamaia?
 
Câte astfel de preparate nu am servit noi şi ne-am bucurat de plăcerea de a le fi consumat la unele dintre unităţile celebre prinse cu mâţa-n sac de Protecţia Consumatorului şi care arată într-o stare jalnică, de parcă nici porcilor nu ai avea curaj să le dai să mănânce, de teamă să nu se îmbolnăvească?
 
Câte astfel de cuptoare cu plăcinte şi sabroso-uri au alimentat cu preparatele lor infecte masa de consumatori din care s-au înfruptat copii, bătrâni, bolnavi?
 
Câte astfel de cuptoare cu plăcinte şi sabroso-uri nu au trimis preparatele lor infecte, ca fiind adevărate delicii, la aniversări, serbări de copii, ocazii festive?
 
Întrebarea mea este totuşi: câte sabroso-uri şi cuptoare cu plăcinte or mai fi şi funcţionează bine-mersi în Mamaia şi Constanţa?
 
Cine blochează ascensiunea mizeriilor la toate instituţiile statului, de mai funcţionează aşa mizerii insuportabile?
 
Nimeni, am putea spune. Pentru că, deocamdată, doar Protecţia Consumatorului a scos caii pe brazdă şi a arătat cangrena din alimentaţia publică din Constanţa, care ar trebui nu tratată, ci tăiată cu bisturiul.
Fără milă, fără a se uita în ochii celui ce ne infestează şi ne infectează.
În rest, nimeni. Celelalte instituţii ale statului au interzis la aşa ceva.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CONSUMATOR 16 Jul, 2017 15:31 AM COMANDAT LA SABROSO si intraga famile a avut diaree. este vara, este caldura mare da dar totusi o asa societate ca SABROSO sa fie sub standardele sub care nu cobora niciodata, este un semn de alarma ca undeva e nevoie de mai mult control si seriozitate!