Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A muşcat Mircea Banias din mâna PDL, care l-a hrănit ?

ro

15 Oct, 2012 01:00 1904 Marime text

Ionut-Zagoneanu.jpgCalm! Azi nu mai scriu despre hoţii din mijlocele de transport în comun, ori despre lipsa celor care ar trebui să aplice legea pe străzi. Oricum, se consumă tuşul degeaba! Toţi ştiu, toţi au soluţii, nimeni nu face nimic! Adevărul e că-i mult mai uşor să împarţi pliante. Trecând peste această problemă, fiind sigur că la anul voi scrie din nou despre ea, fac un pas considerabil, din rândul hoţilor, în cel mai politicienilor care par să uite de unde au plecat. Sau, mai precis par că muşcă mâna ce i-a hrănit! Recent am citit cum Mircea Banias, în prezent senator PC, a aflat cu surprindere, din presă, că a început campania electorală. Conform site-ului mirceabanias.ro, senatorul PC a comentat despre cum îşi face campanie PDL, fostul său partid. Ce a spus Banias despre foştii colegi: „(...)

E de înţeles că PDL aleargă după voturi, însă e clar că o va face folosind orice mijloace, dar va înceta PDL să folosească dublul limbaj, va opri demagogia care insultă inteligenţa noastră şi a concetăţenilor noştri? Crede PDL că am uitat cu toţii modul în care a fost guvernată această ţară, că românii au memoria atât de scurtă încât să fie „traduşi" de aceeaşi Mărie cu altă pălărie? Că suntem toţi atât de uşor de păcălit încât nu înţelegem a cui e vina pentru rata infimă de absorbţie a fondurilor europene, a cui e incompetenţa care a dus la blocarea acestora? Oare crede PDL că înlocuirea lui Boc cu o exaltată funie de usturoi sau cu un „intelectual" uns cu toate alifiile din fondul de protocol îi va face pe români să uite de salariile tăiate, de pensiile diminuate şi de viaţa tot mai grea pe care au dus-o în ultimii ani? (...)

Fac apel către domnul Daniel Morar, procuror-şef al DNA şi procuror general în acelaşi timp, să ceară subordonaţilor săi să înceteze a mai hărţui cetăţenii oneşti şi să facă ceea ce trebuie să facă: să-i apere pe aceştia de infractori!", conform Mirceabanias.ro. Recunosc faptul că nu pricep prea bine la politică şi la cum se face ea, dar să spui vorbe urâte, să-şi pui la zid şi să faci mişto de foştii colegi nu este un lucru frumos. Mai ales pentru un om politic ce doreşte respect şi voturi de la cetăţenii acestei ţări. Consider că prin intermediul declaraţiilor de mai sus, Banias şi-a făcut mai mult rău decât bine. Rămâne de văzut ce efect vor produce vorbele negative spune la adresa PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 25 Oct, 2012 06:33 hai ca asta e chiar culmea dom,le banias. Stii foarte bine ca ceea ce se cerceteaza este adevarat. sa lasam basmele si sa avem putin frica de un eventual dumnezeu, daca ai. Interesant ca totusi ai tupeu politic.