Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacţia prin care Dedeman preia Cemacom analizată de Consiliul Concurenţei (document)

ro

07 Mar, 2018 16:56 1905 Marime text
Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care PIF Industrial S.R.L împreună cu Dedeman S.R.L. preiau companiile Cemacon S.A și Cemacon Real Estate S.R.L. PIF Industrial S.R.L și Dedeman S.R.L fac parte din același grup de companii, conform Consiliului Concurenţei.
 

“PIF Industrial S.R.L. are ca obiect de activitate acordarea de consultanță pentru afaceri și management. Obiectul de activitate al Dedeman S.R.L. îl reprezintă comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate. 
Cemacon S.A. este producător de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii” – informează Consiliul Concurenţei.

 
Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 

“Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la întreprinderile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă. 
Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 33, în termen de 10 zile de la data prezentului anunţ” – mai transmite Consiliul Concurenţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii