Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacţia prin care Damen și Șantierul Naval 2 Mai SA preiau Daewoo Mangalia autorizată de Consiliul Concurenței (document)

ro

05 Nov, 2018 15:23 2843 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda, și Șantierul Naval 2 Mai SA preiau Daewoo Mangalia Heavy Industries SA şi Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL. 

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Concurenței, B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda, furnizează servicii de management și holding filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen, activ la nivel mondial, este implicat în construcția, întreținerea și repararea navelor.

Șantierul Naval 2 Mai SA furnizează servicii suport specifice construcțiilor de nave și nu numai, şi derulează activități referitoare la construcția și reparațiile de nave, diferite activități de comercializare, depozitare și intermediere.

”Daewoo Mangalia Heavy Industries SA are ca principal obiect de activitate construcția, reparația și conversia de nave. 

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA deține, la rândul său, 100% din capitalul social al societății Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziție către Daewoo Mangalia Heavy Industries SA a forței de muncă pentru șantier.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice” - a mai transmis Consiliul Concurenței. 


Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa națională sau pe o parte a acesteia. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii