Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct vamal la Aeroportul Tuzla. Proiect de act normativ în dezbatere publică. A cui este propunerea. Până când se primesc observaţii

ro

02 Sep, 2018 02:34 2834 Marime text
În data de 31 august, pe pagina oficială de internet a Ministerului Transporturilor, a fost postat un Proiect de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea deschiderii punctului de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Tuzla și pentru completarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 445/2002.

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ până la data de 10 septembrie anul curent.

Scurta descriere a reglementării:

Aeroportul Tuzla, aflat în proprietatea și în administrarea S.C. Regional Air Services S.R.L., deține „Certificatul de autorizare aerodrom”, eliberat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română în conformitate cu reglementările aeronautice în vigoare.
În prezent, pe Aeroportul Tuzla se desfășoară operațiuni aeriene de transport public, aviație generală, lucru aerian, precum și zboruri cu elicoptere pentru transportul personalului spre/dinspre platforme și/sau nave de foraj marin poziționate în afara apelor teritoriale ale României.

Aeroportul Tuzla a fost certificat ca aeroport deschis traficului aerian internațional în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr.791/2009 privind condițiile pentru certificarea aeroporturilor civile internaționale sau deschise traficului aerian internațional.

Prin acest proiect de act normativ se propune aprobarea deschiderii punctului de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Tuzla.

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii