Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preluarea Ceme S.p.A. de către Southern European Speciality Investment S.à r.l. autorizată de Consiliul Concurenţei (document)

ro

08 Mar, 2018 15:10 1482 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Southern European Specialty Investment S.à r.l., Luxembourg preia CEME S.p.A., Italia. 
 
Potrivit Consiliului Concurenţei, Southern este o societate cu răspundere limitată din Luxemburg, controlată de European Acquisitions Holding S.à r.l., la rândul său controlată integral de Beta Investment Pursuit Group S.à r.l., o societate cu răspundere limitată din Luxemburg, înființată de fondul Investindustrial VI LP.

CEME S.p.A. este o societate italiană care deține două locaţii de producție, în Italia și în China, și două hub-uri/centre de suport/de logistică/comerciale situate în Hong Kong și în SUA.
 
Compania este, în principal, prezentă în domeniul fabricării pompelor și supapelor electromagnetice/solenoidale.

"Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.
Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa națională sau pe o parte a acesteia" - se mai arată în comunicatul Consiliului Concurenţei. 


Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii