Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Praktiker Constanţa Omer Susli prezintă noul concept al magazinului (galerie foto+video)

ro

12 May, 2017 10:30 9448 Marime text
 
Astăzi, are loc, la Magazinul Praktiker Constanţa, prezentarea noului concept de magazin Praktiker din Constanta, unde s-au finalizat lucrarile de renovare.

La eveniment participă Omer Susli, Proprietar Praktiker Romania, şi Miroslaw Huczek, director general Praktiker Romania, alături de alţi reprezentanţi ai companiei, care vor prezintză noul concept de magazin.

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, a redeschis magazinul Praktiker  din Constanta, magazin din reţea care a fost remodelat astfel încât să le ofere clienţilor o nouă experienţă de cumpărături, îmbunătăţită.     
                  
Omer Susli:

"Am adus o reconfigurare a magazinului astfel încât clienţii să poată face mai uşor cumpărături. Mostrele au fost puse mai sus pe rafturi iar produsele care urmează să fie cumpărate sunt la îndemâna clienţilor. De asemenea avem şi o surpriza pentru clienţi. Cei care vor face cumpărături în perioada 12-16 mai vor primi tva cadou"                        


Compania va continua procesul de reconfigurare a magazinelor Praktiker, dar şi că urmează să fie redeschise alte magazine, din care trei vor fi în Bucureşti, a mai spus Susli.

De asemenea la eveniment participă consulul general al Turciei la Constanţa, Uygar Mustafa Sertel, directorul general CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru, subprefectul judeţului Constanţa, Accoium Levent, alte personalităţi locale.

 
Omer Susli a mai spus în faţa celo care participă la eveniment că până la finele anului Praktiker, care deţine 27 de magazine, va remodela şi redeschide 20 dintre acestea.

Numai la magazinul din Constanţa lucrează 75 de persoane.                        

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii