Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numire la Ministerul Transporturilor Ministrul Cătălin Drulă l-a adus pe „omul pe care îl poți trezi la trei noaptea”

ro

07 Jan, 2021 07:00 4400 Marime text
  • Horațiu-Lucian Cosma a fost numit sercetar de stat la Ministerul Transporutilor și Infrastructurii

În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 11 din 6 ianuarie a fost publicată Decizia privind numirea lui Horațiu-Lucian Cosma în funcția de sercetar de stat la Ministerul Transporutilor și Infrastructurii.
 
Decizia este semnată de primul ministru Florin-Vasile Cîțu și contrasemnată de secretarul general al Guvernului Dragoș Condrea.
 

Despre noul secretar de stat ministrul Cătălin Drulă spunea, pe pagina sa de Facebook, chiar înainte de publicarea în Monitorul Oficial, că „astăzi am făcut prima numire de secretar de stat, pe Horațiu Cosma, care se va ocupa de domeniul rutier.

Horațiu s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014, apoi în 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și în ultimii 4 ani, a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017.

Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice.

Am mare încredere că împreună vom accelera șantierele existente și ne vom asigura că cele viitoare pornesc cu premise de eficiență crescută față de trecut”.

 
Cosma vine pe acest post în locul lui Octavian Alexandru Hagiiani care a fost eliberat din funcție prin decizia publicată în același monitor oficial despre care aminteam mai sus.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii