Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica anunță înființarea filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara SRL

ro

27 Sep, 2021 10:30 4056 Marime text
  • În data de 24.09.2021 a fost înființată filiala SNN, Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara SRL

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. informează acționarii și investitorii că în data de 24.09.2021 a fost înființată filiala SNN, Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara SRL, informează Bursa de Valori București.

Ca urmare a încheierii între SN Nuclearelectrica SA (SNN) și Compania Națională Uraniului (CNU) a contractului de vânzare-cumpărare a unor active din cadrul liniei de procesare a concentratului de uraniu de la Sucursala Feldioara a CNU, în data de 18.03.2021, prin Hotărârea AGA nr. 4/05.04.2021, a fost aprobata înființarea unei filiale integral deținute de SNN, în calitate de asociat unic, filială care va avea ca principal obiect de activitate Prelucrarea Combustibililor Nucleari.

De asemenea, în baza Hotărârii AGEA nr. 10/11.08.2021 a fost aprobat Actul Constitutiv al Filialei SNN Feldioara.

„SNN urmărește prin investițiile sale să își asigure infrastructura necesara pentru procesarea în condiții optime a materiei prime, să mențină și să consolideze ciclul integrat de combustibil care să sprijine proiectele de investiții ale companiei pe termen lung, acestea fiind aspecte care conferă companiei un avantaj competitiv și o abordare integrata a producției de energie nucleara“ - se arată în informarea Bursei de Valori București.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii