Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimeni nu este interesat de conducta de transport gaze din Marea Neagră Tuzla-Podişor. Ce au declarat reprezentanții Transgaz

ro

06 Mar, 2019 08:18 2367 Marime text
Societatea Transgaz a anunţat printr-un comunicat că nua fost depusă nicio cerere pentru rezervarea capacității suficiente de pe viitoarea conductă Tuzla-Podişor, astfel încât să se demareze lucrările pentru construirea infrastructurii ce urma să aducă în sistemul de transport gazele din perimetrul Neptun Deep din Marea Neagră. 

Potrivit unui comunicat oficial al companiei, SNTGN Transgaz SA aduce la cunoștință faptul că, în perioada 05.02.2019 – 19.02.2019, solicitanţii care au depus cereri de rezervare de capacitate incrementală în cadrul prezentului proces au avut posibilitatea să depună cereri suplimentare de rezervare de capacitate în cadrul Etapei Angajante a Procesului de rezervare de capacitate incrementală pentru punctul de intrare/ieșire în/din SNT preconizat a fi creat în zona localității Tuzla, jud. Constanța, în conformitate cu Documentația privind desfășurarea procesului de rezervare de capacitate incrementală pentru punctul de intrare/ieșire în/din SNT preconizat a fi creat în zona localității Tuzla, jud. Constanța, publicată pe site-ul companiei în secțiunea Clienți>Servicii de transport>Rezervare de capacitate în SNT -

Potrivit unui comunicat transmis de Transgaz, procesul de rezervare de capacitate incrementală - PM TUZLA – Etapa angajantă: http://www.transgaz.ro/sites/default/files/uploads/users/admin/2.Documentatie%20Etap a%20Angajanta_Tuzla_OS%20II.pdf.

În cadrul analizei efectuate de SNTGN Transgaz SA, după încheierea perioadei de depunere precizată mai sus, în conformitate cu prevederile art.10 alin.(5) din Procedură, s-au constatat următoarele: - nu s-a depus nicio cerere suplimentară de rezervare de capacitate incrementală în perioada stabilită pentru depunerea cererilor; - pragul minim de capacitate, menționat în Documentație, nu a fost atins nici în cadrul procesului de alocare secundară.

În acest sens, SNTGN Transgaz SA declară încheiat procesul de rezervare de capacitate incrementală pentru punctul de intrare/ieșire în/din SNT preconizat a fi creat în zona localității Tuzla, jud. Constanța, fără alocare de capacitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii