Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lia Olguța Vasilescu la Antena3 Îi rog pe cei de la armată să-și aștepte fluturașii. Vor avea surprize în iulie și august. Și la polițiști sunt creșteri (video)

ro

10 Jun, 2017 07:42 52357 Marime text
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a dat asigurări aseară, la Antena 3, că toate salariile bugetarilor vor crește așa cum este prevăzut în Legea salarizării, în special cele mici, toți bugetarii vor beneficia de sporuri și numai 3% dintre cei care lucrează la stat vor avea salarii mai mici.

”De la 1 iulie, salariile demnitarilor, miniștrilor, cei din conducerea Camerelor, președintele României vor avea salarii scăzute”, a menționat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

”Or să vadă și cei de la armată și poliție că nu vor avea soldele mărite chiar din luna următoare.

Practic nu se poate spune că noi facem creșteri doar pentru administrația publică sau pentru demnitari pentru că nu este adevărat.

Vreau să îi rog pe cei de la armată să-și aștepte fluturașii pentru că vor avea suprize foarte plăcute și în iulie și în august”, a mai spus Vasilescu

 
În ce privește voucherele de vacanță, Olguța Vasilescu a precizat că aceastea se vor în primi în acest an.

Video: De la minutul 23 ministrul muncii vorbeste despre salariile și soldele politistilor si militarilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Locik 11 Jun, 2017 10:07 Mai degraba cred in extraterestri decat in politicieni!
  • o noua minciuna 10 Jun, 2017 21:55 Măi, sa fie! Olguța Vasilescu: "Îi rog pe cei de la armată să își aștepte fluturașii. Vor avea surprize în iulie și august. Și la polițiști sunt creșteri!" Creșteri la ce anume, în condițiile eliminării complete a indemnizației de dispozitiv (25%), reducerii gradațiilor de vechime de la 6% la 3% și a reducerii indemnizației de comandă de la 50% la 25%? preluat de pe siteurile cu tematica militara
  • Koko 10 Jun, 2017 19:12 Daca doamna Olguta spune ca salariul de baza e fara sporuri ? La armată de ce aproape toate sporurile mai sunt încă in salariul de bază ?