Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kaufland retrage din magazine mai multe sortimente de napolitane

ro

12 Nov, 2016 16:31 5946 Marime text
Retailerul german Kaufland anunţă oficial astăzi că retrage din magazine şapte tipuri de napolitane care ar putea avea un conţinut de arahide mai ridicat decât cel inscripţionat pe etichetă, fapt ce poate afecta sănătatea consumatorilor alergici la arahide, se arată într-un comunicat al companiei.

Este vorba despre următoarele sortimente: K-Classic napolitane cu cremă cacao (70%) 175g,  K-Classic napolitane umplute cu cremă cu gust de cacao (75%) 500g,  K-Classic napolitane cu cremă de cocos (70%) 175g, K-Classic napolitane cu cremă de alune de pădure (70%) 175g, K-Classic napolitane cu cremă de frişcă (70%) 175g,  Sweet napolitane cu cremă cu umplutură de cacao (72%) 360g şi Sweet napolitane umplute cu cremă cu gust de alune de pădure (72%) 360g.

„În cazul produselor de mai sus există posibilitatea ca acestea să aibă un conținut de arahide mai mare decât acela de urme așa cum este declarat pe etichetă“, afirmă retailerul într-un comunicat.

În acest context, persoanele alergice la arahide sunt sfătuite să evite consumul acestor produse. „Consumatorii care nu sunt alergici la arahide pot cunsuma în siguranță aceste produse“, dau asigurări reprezentanţii Kaufland.

Clienții care au cumpărat produse din gam ace va fi retrasă se pot prezenta în orice magazin Kaufland, unde pot returna produsul și vor primi contravaloarea prețului de vânzare,  bineînteles fără a mai fi necesară prezentarea bonului de casă.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii