Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete semnate de președintele României și primul ministru pentru conferirea unor ordine. Cu ce prilej aniversar și cui

ro

23 Nov, 2017 03:36 2683 Marime text
Aseară au fost publicate, în Monitorul Oficial al României, trei decrete de conferirea unor ordine semnate de președintele României, Klaus Iohannis, și contrasemnate de premierul Mihai Tudose.

Primul a fost de conferirea Ordinului Național Steaua României, lui Bogdan Marius Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, ”în semn de înaltă apreciere pentru contribuția semnificativă la protejarea și stimularea concurenței pe piața românească în vederea unui mediu concurențial adecvat, pentru o promovarea cât mai bună a intereselor consumatorilor”.

Totodată, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființare, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția semnificativă la protejarea și stimularea concurenței pe piața românească în vederea dezvoltării unui mediu concurențiel adecvat, pentru o promovare cât mai bună a intereselor consumatorilor, la propunerea președintelui Consiliului Concurenței, Iohannis a mai conferit lui Mihai Berinde și lui Frederic Jenny, Ordinul Național Steaua României.

De asemenea, tot la propunerea președintelui Consiliului Concurenței, a fost conferit Ordinul Național Serviciul Credincios pentru Daniela Victoria Bunilă și Andrei Pufulescu.

Mihai Berinde a fost președintele Consiliului Concurenței din România între 2004 și 2007, iar Frederic Jenny, preşedintele Comitetului de Concurenţă  OCED. 
 
Daniela Victoria Bunilă este director general la Consiliul Concurenței, iar Andrei Pufulescu, director adjunct al Direcției Juridic-Contencios din Consiliul Concurenței.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii