Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei a autorizat o importantă tranzacţie pe piaţa jocurilor de noroc

ro

14 Aug, 2018 02:12 2002 Marime text
Aseară, printr-un comunicat de presă, postat pe pagina sa de internet, Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Intertop Leisure SRL a preluat compania Norebo SRL.
 

Intertop Leisure SRL activează ca operator de aparate de tip slot machine, procesator licențiat de plăți (numai pentru jocuri de noroc online), operând săli de jocuri pe teritoriul României şi luând parte, de asemenea, în asocieri în participațiune cu agenții de pariuri.

Norebo SRL este prezentă pe piața jocurilor de noroc, operând aparate de tip slot machine și ruletă electronică în săli de joc situate în Timișoara.


Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei a fost publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii