Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertismentul de la ANAF. Ce trebuie să faci dacă primești așa ceva. Insemne folosite fraudulos. Numai singur te poți ajuta

ro

02 Apr, 2018 00:42 5190 Marime text
ANAF a postat pe pagina sa oficială de internet o atenționare prin care avertizează asupra tentativelor frauduloase de colectare a unor date confidenţiale.
 
Astfel, se arată în avertizare, ”Recomandăm tuturor reprezentanţilor operatorilor economici să ignore orice comunicări neoficiale sau solicitări de date confidenţiale care pretind că provin de la ANAF, dar sunt transmise de la adrese de email cu origine îndoielnică”.

 

”Semnalăm cel mai recent caz în care se utilizează fraudulos atat însemnele oficiale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi ale Organizaţiei Europene a Administraţiilor Fiscale (IOTA), cât şi numele preşedintelui ANAF, pentru transmite de la o adresă de email anonimă (iota@email.org) un mesaj de tip spam, care conţine un virus”, mai spune ANAF.


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală comunică direct fiecărui contribuabil în parte situaţia proprie a impozitelor neachitate prin documente oficiale, tipizate, ale căror modele sunt aprobate prin acte normative publicate în Monitorul Oficial al României.
 
În final ANAF arată că ”Vor fi sesizate autorităţile cu atribuţii legale de verificare a tuturor aspectelor implicate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii