Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au cerut să fie schimbaţi şi Viorica Dăncilă a semnat. Una din decizii vizează o instituţie din Constanţa

ro

10 Sep, 2019 01:23 3086 Marime text
Aseară, în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 737, au fost publicate deciziile, semnate de primul ministru Vasilica-Viorica Dăncilă, privind eliberarea din funcţii, la cerere, a mai multor secretari de stat precum şi a unui subsecretar de stat.

Astfel a fost semnată decizia numărul 217 de eliberare, la cerere, a lui Marius Dumitraşcu, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei.

Tot ieri a fost publicată şi decizia numărul 218 de eliberare, la cerere, a lui Mihai Huzău, din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Şi Viorel Timotei Florentie Oprea-Stoian a fost eliberat ieri, tot la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Totodată Vasile Guşatu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementarea Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Şi ultima decizie semnată de Viorica Dăncilă, şi publicată, ieri în Monitorul Oficial, are numărul 221 şi se referă la eliberarea, la cerere din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a lui Claudiu-Sorin Roşu-Mareş.

Toate deciziile sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.

Mai facem precizarea că Autoritatea Competentă de Reglementarea Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră îşi are sediul la Constanţa, pe strada Cristea Georgescu numărul 6.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii