Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF și ICI, protocol de colaborare în vederea schimbului de informații

ro

14 Feb, 2017 16:41 1239 Marime text
Agenția Națională de Administrare Fiscală și Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații.
 
Potrivit acestuia, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia ANAF datele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea si combaterea evaziunii şi fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea părţilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro), potrivit unui comunicat al ANAF,
 
Furnizarea datelor de către ICI București se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare.
 
Direcția Generală Tehnologia Informației din cadrul ANAF va asigura aplicatia informatică de interogare domeniu/vizualizare raspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru, se arată în comunicatul citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii