Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majoritatea constănţenilor preferă să îşi facă RCA-ul pe Internet

ro

16 May, 2012 00:00 2887 Marime text

advertorial_1.jpgŞoferii constănţeni încep să prefere să nu mai stea la coadă şi să piardă inutil timp atunci când vor să îşi încheie poliţa RCA. Tehnologia de azi le permite să îşi cumpere poliţa de asigurare obligatorie auto prin intermediul Internetului, fără să se mai deplaseze la o anumită agenţie a unei companii de asigurări. Cei mai mulţi apelează la cel mai ieftin RCA de pe piaţă, pe care îl obţin în doar 5 minute. Dar câţi dintre ei au auzit de această variantă?

În acest sens, am întrebat câţiva dintre şoferii din Constanţa despre acest aspect. „Am aflat despre cei de la RCA-ieftin.ro de la un prieten acum ceva timp. Mi-a spus că pot să vad dinainte preţul pentru poliţa pe care o să o cumpăr şi că sigur nu găsesc în altă parte alt RCA sigur. M-am mirat, nu mai auzisem de aşa ceva până atunci", declara Mircea Popescu.

Şoferii trebuie să intre pe calculatorul RCA pentru a afla care este preţul poliţei în cazul lor. În urma completării formularului cu datele solicitate, sunt afişate tarifele de la mai multe companii de asigurări, din care se poate alege tipul de RCA dorit.

Un alt şofer spune că cel mai important avantaj al achiziţiei online de poliţe RCA este reprezentat de economia de timp: „Nu mai pierzi timp degeaba până îţi închei un RCA. Mai ales acum, că este atât de cald, te mai enervezi şi în trafic, plus până găseşti loc de parcare... Daca îţi cumperi asigurarea de pe Internet, în maxim 10 minute ai terminat. Altfel, ai fi pierdut vreo 2-3 ore pe afara", a spus Andrei Petrea, un şofer în vârstă de 43 de ani din Constanţa.

Reprezentanţii site-ului în cauză declară că numărul constănţenilor care caută şi cumpără RCA-ul online s-a dublat, de la 31.500 (în 2010) la 65.000 (în 2011) de vizitatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii